Home Madplaner Madplan uge 18 – 2018

Madplan uge 18 – 2018

madplan

Vi går for en gang skyld ind i hvad der ser ud til at blive en helt almindelig uge! Dvs. ingen der er ude at rejse, ingen gæster – bare sådan en helt almindelig familieuge. Det bliver rigtig dejligt 🙂 Det ser tilmed ud til at blive nogle fine dage rent vejrmæssigt, så selv om jeg ikke lige har grillmad sat på menuen, er jeg sikker på at adskillige måltider vil blive indtaget på terrassen. Denne uge byder desuden på et par kødfri dage.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 18 ser sådan her ud:

Mandag: Kinesiske stegte ris
Tirsdag: Frikadeller med nye kartofler og salat med mormordressing
Onsdag:  Grove burgere med rejer
Torsdag: Pølser med varm kartoffelsalat
Fredag:  Tærte med røget hellefisk + dessert: Bedstefars skæg
Lørdag: Marokkansk gryde
Søndag: One pot pasta med tomat og basilikum

Husk: Du kan også følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment