Home Brødopskrifter Butterdejsskruer
Butterdejsskruer

Grill sæsonen er for alvor sat ind hjemme hos os. Skønt! Jeg er derfor altid på jagt efter nye og spændende idéer til tilbehør til alt det dejlige grillmad, så det ikke lige hver gang bare ender i miniflutes fra frysedisken og en grøn salat.

Butterdejsskruer er et rigtig lækkert alternativ når det gælder brød der skal serveres til grill. Det er hurtigt at lave, og virkelig nemt! Man kan bruge den smøreost man nu engang bedst kan lide; dog vil jeg anbefale at vælge én der har en lidt kraftig smag (da smagen dæmpes en del under bagning). En pikantost vil være et godt bud. Vi brugte denne gang en smøreost med urter og hvidløg, og det smager også fantastisk!

Butterdejsskruer - pladerne smøres

Butterdejsskruer snoet

♡ Nyd det gode grillvejr, og tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Butterdejsskruer

Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 1 pakke optøede butterdejsplader (køb dem på frost)
  • 1 bæger flødeost (f.eks. pikant, hvidløg el.lign).

Sådan gør du

  1. Tø butterdejspladerne helt op.

  2. Smør hver butterdejsplade med ost. Det skal smøres helt ud til kanten.

    Butterdejsskruer - pladerne smøres
  3. Skær hver buttedejsplade i 4 lige brede strimler på den lange led. Hver strimmel snoes nogle gange.

  4. Bages ved 210 grader (ingen varmluft) midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de har fået farve.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering