Home HovedretterFisk Fiskefrikadeller med krydderurter

Fiskefrikadeller med krydderurter

Fiskefrikadeller med krydderurter

Fiskefrikadeller er noget af det nemmeste at lave, med mindre selvfølgelig man vælger selv at fange fisken og lave farsen helt fra bunden. Jeg er ikke fisker, så herhjemme er det den lette løsning vi vælger, nemlig at købe den færdigrørte fiskefars i supermarkedet, og så peppe den op med masser af krydderurter og krydderier.

Som tilbehør fik vi i går små nye kartofler, æbler i tynde skiver, og en helt almindelig remoulade. Her kunne man også snildt have rørt en creme fraice sauce selv med nogen kapers i, men remoulade var altså hvad det blev til hos os 🙂  Det tager kun et kvarter at lave, så dejlig hurtig aftensmad på en travl hverdag!

Andre lækre hverdagsretter med fisk:
Lakselasagne
Gravad laks

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Fiskefrikadeller med krydderurter

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 pers
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1-2 pk. færdigrørt fiskefars
  • 1 håndfuld friske krydderurter f.eks. løvstikke, persille, purløg
  • Salt peber
  • Margarine til at stege i

Sådan gør du

  1. Den færdigrørte fiskefars hældes over i en røreskål (NB: hvis farsen du har købt ikke er færdigrørt skal du først tilsætte et æg og et par spsk. mel)
  2. Hak alle dine krydderurter. Du kan bruge præcis de urter du har i huset!
  3. Bland de hakkede urter i farsen, og tilsæt godt med salt og peber.
  4. Smelt margarinen på en pande, og skru ned til middel varme. Læg fiskefrikadellerne på. Størrelsen skal være ca. 1 stor spsk pr. stk. De behøver ikke at blive fint formet, men må gerne se lidt rustikke ud.
  5. Vendes efter et par min. Når de har fået farve på begge sider skruer du ned til 1-2 (lavt blus) og steger færdige. Pas på de ikke får for meget farve!

  6. Serveres med nye kartofler, rå æbler i tynde skiver, og remoulade.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering