Home Madplaner Madplan uge 42 – 2018

Madplan uge 42 – 2018

2017-10-14, Madplan uge 42

Efterårsferien er skudt i gang – også hjemme hos os, dog indtil videre kun hos ungerne. Jeg har fri ugens tre sidste dage. Og – ta daaaaa – så har jeg fødselsdag på torsdag. Et skarpt hjørne skal forceres 🙂 Vi fejrer det med en Tivoli tur, hvor vi skal ind og se halloweenmarkedet. Og så ellers hygge i familiens skød resten af dagen. Manden forcerer samme skarpe hjørne lidt senere på året, så i december er familie og venner inviteret til fælles 100 års dag.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 42 ser sådan her ud:

Mandag: Boller i karry
Tirsdag: Grønsagspirog
Onsdag: Vitello con tonno med flutes og salat
Torsdag (50 års fødselsdag) BBQ kylling + dessert: Eskimoæbler
Fredag:  Spansk kartoffelomelet
Lørdag:  Berberi andebryst med bagt kartoffelmos
Søndag: Farserede gulerødder + dessert: Træstammer

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment