Home KageopskrifterCupcakes og muffins Muffins med rabarbergrød

Muffins med rabarbergrød

Muffins med rabarbergrød

Nu ved jeg jo godt at det der med frugtgrød er en anelse gammeldags og mormor agtigt…. men vi får det altså af og til hjemme hos os – for det smager jo godt! Manden i huset er især glad for rabarbergrød (find opskriften lige her), så det får vi af og til i sommersæsonen når rabarberne er i haven.

Men kender du så det, at man har lavet grød, og så står der dagen efter en portion tilbage i køleskabet, der tit bare ender med at ryge ud? Jeg lavede rabarbergrød forleden af nogle af de sidste rabarber fra haven, og ganske rigtigt – der blev en rest tilovers. I stedet for at den bare skulle ryge ud, fik den i stedet hovedrollen i en omgang lækre muffins.

Man kunne sagtens have lavet det også med f.eks. hindbærgrød.

Andre lækre muffins opskrifter:
Muffins med birkes og citron
Blåbær muffins
Chokolade muffins

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Muffins bagt med rabarbergrød

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 12 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 6 dl. hvedemel
  • 2 dl. rørsukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl. rapsolie eller anden neutral madolie
  • 1 dl. mælk
  • 2 æg
  • 1-2 dl. rabarbergrød

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
  2. Tilsæt alle de tørre ingredienser.
  3. Rør mælk og olie i.
  4. Vend forsigtigt grøden i dejen. Det skal ikke piskes - man skal kunne se marmoreringen i dejen fra grøden.
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme, og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering