Home KageopskrifterCookies og småkager Bounty Cookies
Bounty cookies

Da jeg var barn og alle de andre børn købte Yankee bars eller Mars, så var jeg altid hende der købte Bounty. Og da jeg blev lidt ældre og kom i gymnasiet hvor de andre drak rom og cola, ja så var jeg den der valgte Malibu. Aner I et mønster? Helt rigtigt – jeg elsker kokos! Måske fordi jeg er vokset op med en mor der bagte kokosmakroner i tide og utide. Måske bare fordi 🙂

Bounty barer kan bruges til meget andet end bare at kyle ned som de er – de er ret fantastiske i cookies. I får her opskriften på Bounty Cookies, som i bund og grund er en lækker variant af en chocolate chip cookie. De er lidt sødere pga den lyse chokolade – og så har de altså bare den der uimodståelige smag af kokos. Som sønnen sagde: De smager lidt ligesom en drømmekage cookie! Lækre er de, og de har den der lidt seje konsistens og sprøde skorpe der er helt fantastisk. De får et klart thumbs up herfra!

Det skal for god ordens skyld nævnes, at indlæg og opskrift ikke på nogen måde er sponsoreret!

 

♡ 1000 tak fordi du læste med på Hverdagsro i dag ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Bountry Cookies

Bagetid 12 minutter
Antal 20 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • 2 æg
 • 150 g farin
 • 100 g sukker
 • 280 g hvedemel
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1,5 tsk maizena
 • 0,5 tsk salt
 • 170 g smør eller margarine
 • 9 bountybarer (ca. 250 g)

Sådan gør du

 1. Pisk æg, sukker og farin sammen.

 2. Tilsæt alle de tørre ingredienser.

 3. Tilsæt den bløde smør.

 4. Hak Bountry barerne groft, og vend dem i dejen.

  Bounty cookies 2
 5. Sæt dejen på en bageplade med bagepapir. Hver "klat" skal have størrelse ca. som en lille golfkugle. Lav god afstand, da de flyder meget. Jeg kunne have 10 cookies på hver plade. De skal ikke trykkes flade inden bagning.

 6. Bages ved 180 grader (ingen varmluft) i 10-12 minutter, til de har fået farve i kanten.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering