Home KageopskrifterCookies og småkager Pebernødder med appelsin
Pebernødder med appelsin

Jeg har i tidens løb prøvet rigtig mange forskellige opskrifter på juleklassikeren pebernødder. Den her er én af mine favoritter – pebernødder med appelsin. Det er en klassisk pebernød, hvor der tilsættes revet appelsinskal og lidt appelsinsaft, så du har den klassiske krydrede smag af pebernød med et frisk strejf af appelsin. Super lækkert!

Bag pebernødderne sammen med dine børn – det er noget af det hyggeligste man kan lave sammen! Denne gang klarede maskinen selve dejen, og pebernødderne blev trillet af sønnen i huset.

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Pebernødder med appelsin

En herlig variant af de klassiske pebernødder

Antal 100 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet appelsin)
  • 1 spsk appelsinsaft
  • 275 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk stødt ingefær
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk videre.

  2. Tilsæt appelsinsaft og appelsinskal.

  3. Bland alle de tørre ingredienser og mix dem i dejen.

  4. Saml dejen med fingrene, del den i 2 lige store dele, og rul hver del til en lang pølse. Hver pølse skæres i ca. 50 dele, der trilles til pebernødder.

  5. Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 13 min.

  6. Opbevar pebernødderne i en tætsluttende kagedåse.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment