Home HovedretterBurgere, pitabrød og wraps Crispy chicken burger
Crispy chicken burger

Hvis du ikke lige ved hvad du skal finde på til aftensmad i aften, så er Crispy Chicken Burger – eller knasende kyllingeburger om man vil – noget af det letteste i verden at lave, og så smager det bare super godt. Så hvis aftensmaden skal være hurtig og velsmagende, kan den her opskrift virkelig anbefales. Det tager kun et kvarters tid at lave – det kan vi li’!

Her i huset var det denne gang sønniken der fik lov til at møffe paneringen sammen. Den blev kastet, jokket på, smidt hen af gulvet – og resultatet blev fint! Man kan også bare bruge en kagerulle 🙂

Andre lækre opskrifter på hverdagsretter med kylling:
Kylling i cola
Pitabrød med kyllingesalat
Tandoori kylling

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Crispy Chicken Burger

Køkken Amerikansk
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • Ca. 500 g kyllingefilet i store strimler
  • 3 dl. cornflakes helt neutrale
  • 3 tsk. paprika
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. salt
  • 0,5 tsk. peber
  • 1 æg
  • evt. grøn tabasco sauce el.lign.
  • olie til stegning

Desuden:

  • 4 grove burgerboller
  • Thousand Island dressing man kan da også godt røre én selv, men hos os bliver det lige en anden god gang……
  • Salat tomat, agurk, avocado – eller hvad man kan lide af grønt i sin burger

Sådan gør du

  1. Tag en frysepose, og hæld cornflakes og alle krydderierne heri. Bind en knude på posen, og “møf” nu det hele godt sammen. Du kan evt rulle henover det med en kagerulle. Det skal være rimeligt godt findelt (som rasp) men stadig med nogle større stykker i. Hæld posens indhold op i en dyb tallerken. I en anden dyb tallerken fylder du ægget i, og pisker det let sammen med en gaffel. Vend nu kyllingestykkerne først i æg, og dernæst i raspen. De steges nu i olie, først ved høj temperatur så de danner en sprød skorpe; så skruer du ned til medium, og lader dem stege færdige.
  2. Imens de steger varmer du burgerbollerne i ovnen (opskårne med skæresiden opad), og hakker salat og grønsager.
  3. De lune boller smøres med thousand island dressing, og når kyllingen er lagt på dryppes den let med grøn tabasco eller lignende mild hot sauce.

facebookKunne du lide opskriften? Så giv gerne Hverdagsro.dk et LIKE på Facebook – så ville jeg blive rigtig glad 🙂

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment