Home HovedretterBurgere, pitabrød og wraps Pitabrød med kyllingesalat
Pitabrød med kyllingesalat

Vi kender vist alle sammen det der med, at det engang imellem skal gå ekstra hurtigt med madlavningen i hverdagen. Man kommer sent hjem fra arbejde, ungerne vælter sultne ind af døren efter sportsaktiviteter, og så har man lige et forældremøde der starter kl. 19. Lyder det bekendt? På de dage er det ret skønt med aftensmad der kan laves i forvejen, så det stort set bare skal smides på bordet når man er klar. Retten her hører til den slags!

Der findes mange lækre slags hjemmelavede kyllingesalater. Min version her har en rigtig skøn og varieret smag af både sødt, salt og syrligt – noget der hitter hos mig! Man kunne også sagtens tilsætte f.eks. en skefuld karry hvis man har lyst.

Du kan selvfølgelig vælge selv at bage pitabrød (og det smager fantastisk, men kræver altså lige lidt tid, og så holder idéen om den lynhurtige aftensmad måske ikke helt) – men salaten smager altså også fint i de helt almindelige pitabrød fra supermarkedet!

Andre lækre retter med kylling finder du lige her

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

5 fra 1 stemme
Udskriv opskrift

Pitabrød med kyllingesalat

Antal 4 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • 8 pitabrød
 • 1 kylling
 • 1 stand bladselleri
 • 0,25 porre
 • 2-3 dl. vindruer
 • 1 dl. kalorielet mayonnaise
 • 0,5 dl. græsk yoghurt 2%
 • 2 spsk æbleeddike
 • peber sellerisalt (eller anden urtesalt)
 • Iceberg salat el. lign.

Sådan gør du

 1. Start med at koge kyllingen enten tidligere på dagen eller dagen før. Når den er kogt fjernes skindet (mens den er varm), og kyllingekødet skæres i små tern. Sæt på køl. Den skal være helt kold når den skal bruges.
 2. Dressing:
 3. Rør mayonnaise, græsk yoghurt, æbleeddike, salt og peber sammen.
 4. Hak bladselleri og porre fint. Halvér vindruerne.
 5. Bland kylling, grønsager og dressing.
 6. Kyllingesalat og grønne salatblade anrettes i de lunede pitabrød.

 

Du vil måske også kunne lide

2 comments

Dorthe 4. september 2018 at 19:37

Smagte skønt !!! tak for en dejlig opskrift

Reply
Tina 5. september 2018 at 9:34

Hej Dorthe. Tusind tak for feedback – dejligt at høre det smagte 🙂 Kh Tina

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering