Home Hovedretter Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter er en skøn nem hverdagsret. Den kan forberedes i forvejen, så den er lige til at smide i ovnen. Det gør den helt perfekt til de aftener, hvor familien kommer hjem sent fra diverse sportsaktiviteter, og sulten skal stilles hurtigt! Det er i hvert fald en situation vi sagtens kan nikke genkendende til her i huset!

Server peberfrugterne med grøn salat, guacamole (find opskriften lige her) og flutes.

Inspiration til andre fyldte grønsager:
Fyldte squash
Fyldte bagte kartofler
Fyldte portobello svampe på grill

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Fyldte peberfrugter

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 4-5 peberfrugter jeg bruger som regel de røde
  • 500 g hakket oksefars
  • 0,5 dåse kidneybønner
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 1 dl. majs
  • 1 brev fajita krydderi
  • 2 dl. kogte ris
  • ca. 50 g revet ost gerne cheddar
  • Tilbehør:
  • Salat flutes, og evt. guacamole

Sådan gør du

  1. Skår låget af peberfrugterne, og rens selve peberfrugten for kerner. Skær evt lidt af bunden, så den står bedre fast i fadet.
  2. Hak det resterende peberfrugt fra lågene fint.
  3. Kog risene.
  4. Hak løg og hvidløg fint, og steg dem i olivenolie. De skal ikke få farve.
  5. Tilsæt oksefarsen. Når den har delt sig og begynder at stege tilsætter du majs, kidneybønner, hakket peberfrugt (lågene), og fajita krydderi. Tilsæt de kogte ris.
  6. Steg et par minutter, og fyld så peberfrugterne med kødsaucen.
  7. Drys revet ost på toppen.
  8. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

 

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment