Fyldte peberfrugter er en skøn nem hverdagsret. Den kan forberedes i forvejen, så den er lige til at smide i ovnen. Det gør den helt perfekt til de aftener, hvor familien kommer hjem sent fra diverse sportsaktiviteter, og sulten skal stilles hurtigt! Det er i hvert fald en situation vi sagtens kan nikke genkendende til her i huset!
Server peberfrugterne med grøn salat, guacamole (find opskriften lige her) og flutes.
Inspiration til andre fyldte grønsager:
Fyldte squash
Fyldte bagte kartofler
Fyldte portobello svampe på grill
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Fyldte peberfrugter
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ingredienser
- 4-5 peberfrugter jeg bruger som regel de røde
- 500 g hakket oksefars
- 0,5 dåse kidneybønner
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- olivenolie
- 1 dl. majs
- 1 brev fajita krydderi
- 2 dl. kogte ris
- ca. 50 g revet ost gerne cheddar
- Tilbehør:
- Salat flutes, og evt. guacamole
Sådan gør du
-
Skår låget af peberfrugterne, og rens selve peberfrugten for kerner. Skær evt lidt af bunden, så den står bedre fast i fadet.
-
Hak det resterende peberfrugt fra lågene fint.
-
Kog risene.
-
Hak løg og hvidløg fint, og steg dem i olivenolie. De skal ikke få farve.
-
Tilsæt oksefarsen. Når den har delt sig og begynder at stege tilsætter du majs, kidneybønner, hakket peberfrugt (lågene), og fajita krydderi. Tilsæt de kogte ris.
-
Steg et par minutter, og fyld så peberfrugterne med kødsaucen.
-
Drys revet ost på toppen.
-
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.