Home Desserter 4. juli jordbær
4. juli jordbær

I dag fejrer vennerne på den anden side af Atlanten som bekendt deres uafhængighedsdag. 4. juli er en virkelig stor begivenhed i USA, og landet er – seriøst – iklædt de rød hvide og blå farver fra nord til syd. Alle holder fri, og de fleste familier mødes til hyggeligt samvær og dejlig mad. Mange steder gør man rigtig meget ud af maden, som også pyntes i nationalfarverne, og tilsættes diverse stjerner hvor man kan.

Her på Hverdagsro hopper vi da lige med på bølgen i dagens anledning, og byder på lidt lækre rød hvid blå snacks, i form af dejlige danske jordbær dyppet i hvid chokolade, og trillet i lidt blåt krymmel.

Rigtig glædelig 4. juli til dig!

LÆS OGSÅ: Opskrift på 4. juli bowle

 

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment