Home Desserter Risengrød
Risengrød

Vi er gået ind i november, og det begynder så småt at dufte lidt af jul i krogene. Vi har fået risengrød i aften – mere julet bliver det ikke! Det smager skønt, og hvis der mod forventning skulle være rester til dagen efter, kan man smide det i en pandekager og bage de skønneste klatkager.

Hvad drikker du normalt til risengrød? Her i huset drikker farmand nisseøl, men vi andre foretrækker solbærsaftevand.

Opskrift på risalamande

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Risengrød

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 1 time 20 minutter
Samlet tid 1 time 25 minutter
Antal 4 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 2 l. sødmælk
  • 3 dl. grødris
  • 0,5 tsk salt
  • Tilbehør:
  • Kanel
  • sukker
  • smør

Sådan gør du

  1. Hæld mælken i en gryde, og bring den i kog.
  2. Tilsæt ris og salt, skru ned på ganske svag varme, og kog grøden til den er tyk som den skal være. Rør i gryden af og til.
  3. Det tager ca. 1 - 1,5 time.
  4. Bland kanel og sukker sammen til en omgang kanelsukker. Drys det på grøden, og top op med en kold smørklat!

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment