Home Madplaner Madplan uge 4 – 2018

Madplan uge 4 – 2018

Madplan uge 4

Det er blevet søndag igen, og dermed tid til at få skruet næste uges madplan sammen. Det er som regel mig der lægger ugens madplan, dog med input fra familiens øvrige medlemmer. I denne uge har manden bestemt tirsdagens menu, og torsdagens pizza er bestemt af husets yngste.

Mandag og onsdag er der virkelig hurtige og lette retter på menuen, da vi alle kommer sent hjem, og så skal det bare være nemt. Det betyder heldigvis ikke at det ikke også samtidig kan være lækkert 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 4 ser sådan her ud:

Mandag: Tarteletter
Tirsdag: Benløse fugle på italiensk
Onsdag: Frikadelle burgere
Torsdag: Hjemmelavet pizza
Fredag: Butterchicken med ris + dessert: Brownie med appelsinmousse
Lørdag: Hjemmelavede forårsruller
Søndag: Indbagt mørbrad

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment