Home TilbehørDip, pesto, dressing o.lign. Tzatziki
Tzatziki

Græsk tzatziki er noget af det lækreste tilbehør man kan lave til en lang række retter – det passer f.eks. fantastisk godt til:

  • Græske frikadeller
  • Grillspyd – og grillmad generelt
  • Kylling

Denne opskrift er min absolutte favorit. Den smager super dejligt, og så er den nem at lave. Hvis du én gang har lavet og smagt en hjemmelavet, så vil du med garanti aldrig igen købe en færdiglavet!

 ♡ Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Tzatziki

Køkken Græsk
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 1,5 agurker
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk fint salt
  • friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. Del hver agurk på langs i 4 dele, og skær kernerne væk.

  2. Riv dem groft, og fyld dem i en sigte. Drys med fint salt, og lad det stå og trække vand ud i ca. 10 minutter.

  3. Vrid agurken, og fyld det i en skål. Pres hvidløgsfeddet i, og rør op med græsk yoghurt og sort peber. Smag til med evt. mere hvidløg og salt/peber.

  4. Sæt på køl til det skal spises.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment