Home Drinks Lemonade med mynte

Lemonade med mynte

Lemonade med mynte

Hjemmelavet lemonade er simpelthen noget af det lækreste og mest læskende man kan få i varmen. Og så er det bare smagen af koncentreret sommer serveret i et glas! En af de allerbedste lemonader jeg har smagt fik jeg i Dubai. Jeg var der i januar, og temperaturerne lå på 26-28 grader, så det var pænt varmt. Jeg var der i forbindelse med arbejdet, men en enkelt eftermiddag blev der tid til en shoppetur i ét af de imponerende malls som Dubai kan byde på. Efter et par timer var jeg træt, fattig og havde ømme tæer, og gik så ind og bestilte en lemonade. Hold nu fast hvor det smagte godt! Energien blev boostet på stedet! Det gjorde kreditkortet desværre ikke, men jeg gik derfra med tanken om at den måtte jeg bare prøve at lave selv når jeg kom hjem.

Lemonade med mynte

Det er så hermed gjort! Jeg håber at I kan li’ den!

Versionen her er hurtig lavet, da man ikke skal koge det op først. Så lemonaden kan stå klar i løbet at et splitsekund.

LÆS OGSÅ: Opskrift på amerikansk Pink Lemonade

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Lemonade med mynte

Forb. tid 5 minutter
Antal 1 person
Forfatter hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 citron
  • 0,5 lime
  • 2 spsk sukker
  • 2 dl iskoldt vand
  • isterninger
  • masser af frisk mynte

Sådan gør du

  1. Pres citron og lime direkte ned i glasset.

  2. Hæld sukkeret i, og rør til det er blevet opløst.

  3. Tilsæt isterninger, hæld vand over, og rør godt.

  4. Fyld glasset op med masser af frisk mynte og evt et par skiver lime.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering