Det er altid lidt af en udfordring at finde på nye spændende ting til ungernes madpakker. Vores børn er jo efterhånden ved at være store, men det betyder faktisk bare at madpakkerne skal være større – og gerne med lidt spændende ting i. Det der med flade leverpostejmadder er ikke rigtigt noget stort hit.
De her sjove flade grønsagsboller med ost er bagt med bagepulver, så det tager ingen tid at lave dem da de ikke skal hæve. Faktisk er det måske mere korrekt at kalde dem for grønsags scones. Uanset navnet, så er dejenr propfuld af grønsager og ost, så de smager virkelig dejligt både som gnaveboller eller med f.eks. en skive skinke på.
Der bliver ca. 18 stk ud af denne portion grønsagsboller med ost, så frys dem ned i passende portioner – så er det nemt at hive et par stykker op af fryseren når man lige mangler lidt godt til næste dags frokost.
Andre gode input til madpakkerne:
Pølsehorn – bløde og lækre
Pestosnegle
Mini pirogger
♡ Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.
Grønsagsboller med ost
Ingredienser
- 1 peberfrugt (i små tern)
- 1 rødløg (finthakket)
- 150 g majs
- 200 g revet ost
- 1 tsk paprika
- 2 tsk salt
- 4 tsk bagepulver
- 420 g hvedemel
- 1 dl mælk
- 1 dl olivenolie
- 1 dl neutral madolie (f.eks. rapsolie)
Sådan gør du
-
Bland grønsagerne med revet ost, paprika og salt.
-
Ælt mel og bagepulver i.
-
Bland mælk og olie i. Det letteste er enten at blande i en røremaskine, eller at gøre det med hænderne. Dejen skal æltes godt for at hænge sammen.
-
Rul dejen ud til ca. 1 cm. tykkelse, og brug så en udstikker med ca. 8 cm diameter til at udstikke "bollerne". Læg dem på en bageplade.
-
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.