Home BrødopskrifterBrød Snobrød med et italiensk twist

Snobrød med et italiensk twist

Snobrød med italiensk twist

Sct. Hans aften er lige rundt om hjørnet nu, og det betyder grillmad og snobrød! Hvis I har store børn i selskabet vil de garanteret stadig synes det er hyggeligt at bage snobrød, men snobrødene må så også godt være sådan lidt spændende og anderledes.

Den variant der kommer her er med et lækkert italiensk twist, med soltørrede tomater, grøn pesto og parmesan tilsat dejen. Man kunne også sagtens smide grofthakkede sorte oliven i. De smager skønt rygende varme med lidt koldt smør til.

Nu krydser vi så bare fingre for et rigtig godt bålvejr i morgen!

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Snobrød med italiensk twist

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 3 -5 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 1,5 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk grøn pesto
  • 2 spsk hakkede soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk salt
  • evt. 1 spsk revet parmesan
  • ca. 6 dl. hvedemel

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det håndvarme vand.
  2. Tilsæt pesto, olivenolie, salt, soltørrede tomater og parmesan.
  3. Rør melet i lidt ad gangen. Dejen er klar når den føles blød og elastisk.
  4. Sæt dejen til hævning ca. 30 minutter.
  5. Del dejen i det ønskede antal stykker. Der bliver ca. 3 store eller 5 mindre ud af denne portion.
  6. Hvert stykke rulles til en lang pølse, der snoes rundt om pinden.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment