Home Madplaner Madplan uge 8 – 2018

Madplan uge 8 – 2018

Madplan uge 8

Så blev det søndag igen, og tid til næste uges madplan. Den kommende uge står på vinterferie for familiens yngste, og også et par fridage til de voksne. Programmet hos os står blandt andet på en hyggetur i skøjtehallen, og så lige en fødselsdag på fredag.

Søndag er familiens heldige dag, for der står der dessert på planen 🙂 Jeg vil lave en variant af favoritten creme brulé tilsat friske hindbær – hindbær er et af mine absolutte favoritbær, så jeg tænker at det kun kan blive godt!

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 8 ser sådan her ud:

Mandag: Fennikel spaghetti
Tirsdag: Kyllinge- og chorizo gryde med bagte kartofler
Onsdag:  Grillet grønsagstærte med feta
Torsdag: BBQ mørbrad med hjemmelavede pommes frites og tartarsauce
Fredag: Ingen plan da vi spiser ude ?
Lørdag: Kyllinge spyd med tzatziki og madpandekager
Søndag: Ungarnsk gullash med ris + dessert: Hindbær creme brulé

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment