Home TilbehørDip, pesto, dressing o.lign. Tartarsauce
Tartarsauce

Tartarsauce er ikke noget man så tit støder på herhjemme. Jeg kender det bedst som englændernes svar på remoulade, og det serveres da også ofte til f.eks. fish and chips. Jeg synes det er et super lækkert alternativ til den almindelige remoulade, da det er sådan lidt mere raffineret eller forfinet da det ikke har den gule farve. Tartarsauce er et virkeligt lækkert tilbehør også til f.eks. stegt kylling eller sommerens grillmad.

Smagen i tartarsauce kommer primært fra kapers og syltede agurker, og det er en fantastisk kombination.

Min version er lavet med kalorielet mayonnaise, så det er også på den lettere side. Tip: Du kan sagtens lave den også med halvt græsk yoghurt 2% og halvt kalorielet mayonnaise.

Opskrift på Fish & Chips

♡  Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Tartarsauce

Forb. tid 5 minutter
Antal 2 dl sauce
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 2 dl let mayonnaise
  • 3 spsk kapers
  • 2 syltede agurker (ca. 3 spsk i alt når de er hakket)
  • 1 lille løg
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • salt, peber

Sådan gør du

  1. Hak løg, kapers og syltede agurker fint, og bland det med alle de øvrige ingredienser.

  2. Lad tartarsaucen stå på køl til den skal spises.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment