Home Ro i hverdagen Om ro i hverdagen: Fabelmor.dk

Om ro i hverdagen: Fabelmor.dk

Gæsteblogger Camilla Wandahl, Fabelmor

 

Om lidt er det 2018. I den anledning har jeg inviteret en række skønne danske bloggere til at give deres bud på hvad begrebet hverdagsro – eller ro i hverdagen – betyder for dem, og hvordan de vil forsøge at få mere af det i det nye år. Det er der kommet en række spændende indslag ud af, hvoraf det tredje kommer her (du kan læse de tidligere indlæg her).

Det kommer fra Camilla Wandahl, fra bloggen Fabelmor.dk.

Præsentation af Camilla og hendes blog

Jeg hedder Camilla Wandahl, og jeg lever af at skrive bøger for børn og unge samt at holde foredrag. Engang i mellem underviser jeg også i skrivning.

Jeg er 31 år og mor til to drenge. Jeg elsker at læse, dyrke yoga, være kreativ og lever stort set sukkerfrit – og så blogger jeg på både Fabelmor.dk og camillawandahl.dk

Fabelmor.dk er for selvstændige og kreative kvinder, der drømmer om at udleve deres passion.

Her kommer jeg med tips og idéer til livet som selvstændig og mor. Jeg har fx skrevet en serie om, hvordan man finder og udlever sin passion (Link).  Dette selvfølgelig med udgangspunkt i min egen hverdag som forfatter og mor.

På camillawandahl.dk blogger jeg om at skrive og holde foredrag. Alle mine indlæg er hands on guides til selv at skrive (mest bøger) og holde forfatterforedrag. Så det er nok mest en blog for folk med en lille (eller stor) forfatter i maven.

Hvis du selv gerne vil i gang med at skrive, kan du fx læse mit indlæg om, hvorfor hurtigskrivning gør dig mere kreativ (Link).

Hvilke 3 ord forbinder du med begrebet hverdagsro?

Kreativitet, yoga og flow

Hvad betyder hverdagsro i din hverdag?

Det betyder enormt meget for mig at have små oaser i min hverdag, hvor jeg er bare mig.

Jeg elsker mine børn over alt andet, men NØJ hvor er det også hårdt at være mor. Så at få 20 minutter hist og her til at synke helt ned i min underbevidsthed og fx bare SKRIVE gør virkelig underværker for mig.

Måske har du hørt om begrebet flow – at være i flow med en bestemt aktivitet. Det kan man fx komme via hurtigskrivning eller ved at dyrke yoga. Og det elsker jeg! Jeg har skrevet om min glæde ved yoga her: Link til artikel

Dét er virkelig en oase i hverdagens rod og kaos.

Hvor / ved hvilke aktiviteter finder du roen i din hverdag?

Når jeg skal finde hverdagsro sammen med mine børn, så er det den nære, hyggelige og tætte kontakt, der er i fokus.

Med min store søn på næsten 3 finder jeg den især, når vi sidder og læser. Hver uge låner vi 20 bøger på biblioteket, så vi altid har spændende, nye bøger at læse. Jeg har skrevet lidt om, hvor vigtig dialogisk læsning er for mig her: Link til artikel

Med min baby på næsten 5 måneder finder vi især ro i amningen. Det er sådan en hyggelig stund, hvor kroppen kommer helt ned i gear – og der vist også bliver frigivet en masse kærlighedshormoner!

Hvilke forsætter har du for 2018 til at opnå mere hverdagsro?

I 2018 vil jeg gerne bruge NATUREN til at opnå mere hverdagsro.

Forleden cyklede jeg ud i skoven med min store søn og ”fandt blade”. For en voksen lyder det måske virkelig intetsigende, men han har talt om den aktivitet MANGE gange siden. Så jeg vil virkelig gerne være med til at bruge naturens småbitte mirakler til at finde hverdagsro med mine børn.

Hvis du finder ro i hyggelig madlavning, så del gerne en favorit opskrift

Vi har fundet ud af, at vores morgener faktisk er mere rolige, hvis storebror på næsten 3 får en lækker og mættende morgenmad, som han virkelig elsker. Derfor laver jeg de fleste morgener denne lækre og mættende ”pandekage”: Link til opskrift 

pandekage

Jeg synes, den er lækker nok til at blive spist til dessert! ?

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment