Denne ret er en skøn vegetarisk ret, der tilmed er både let, hurtig og billig at lave. Det er en indisk gryderet, og hos os hedder den slet og ret Indisk Gryde (vældig opfindsomt, I know…). Den indeholder linser og kikærter, så den mætter godt. Hvis man ikke helt kan undvære kødet kan man tilsætte strimler af stegt kylling 🙂
Andre indisk inspirerede retter:
Tandoori kylling
Mango lassi is
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Indisk gryde
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 pers.
Ingredienser
- 1 dåse kokosmælk 400 ml.
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 1 dåse kikærter 240 g drænet vægt
- 1 dl. røde linser
- 3-4 forårsløg
- 1 lille squash
- 2 tsk chilipulver
- 2 spsk madraskarry
- 2 fed hvidløg
- 1 dl. vand
- salt peber
- olie til stegning
- Serveres med: Naan brød og mango chutney
Sådan gør du
-
Varm olien op i en gryde, og svits karry.
-
Tilsæt kokosmælk, de flåede tomater og vand.
-
Tilsæt nu linserne, og kog retten i ca. 5 minutter.
-
Imens tilbereder du grønsagerne:
-
Hvidløg hakkes fint, squash skæres i mindre tern (1 x 2 cm ca) og forårsløg snittes i stykkes á ca. 1 cm.
-
Tilsæt alle grønsagerne til retten, sammen med kikærterne (hæld vandet fra).
-
Lad retten småkoge i ca 30 minutter ved lav varme.
-
Smag til med salt og peber.
-
Serveres med naan brød og mango chutney.