Home HovedretterBurgere, pitabrød og wraps Krabbe dogs
Krabbedogs

Hvad siger I til en hotdog, hvor pølsen er skiftet ud med grønne asparges og toppet op med en lækker krabbesalat? Vi fik det forleden, og det smager SÅ godt! Og ikke nok med det, men der er jo stort set ingen opvask efter sådan en gang madlavning – det lyder næsten for godt til at være sandt!

Teenageren i huset havde først rynket lidt på næsen da hun hørte at menuen stod på hotdogs (hun kan ikke li’ pølser). Men humøret steg adskillige grader da hun fandt ud af hvad de bestod af!

Andre lækre opskrifter med asparges:
Tarteletter med høns i asparges
Hvide asparges
Pizza med laks og grønt

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Krabbe dogs

Antal 3 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 dåse krabbekød
  • 1 dl. let mayonnaise
  • 1 avocado
  • 1 lime
  • frisk dild
  • 1 bundt grønne asparges
  • salt peber
  • Grove pølsebrød eller alternativt et groft flute

Sådan gør du

  1. Start med at brække enderne af de grønne asparges. Sæt en stor gryde på komfuret med vand i - der skal kun være ca. 5 cm fra bunden. Lidt salt i vandet.
  2. Når vandet koger tilsætter du asparges, og lader dem koge et par minutter. Der skal stadig være bid i dem. Tag dem op af vandet, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  3. Skær avocadoen i små tern.
  4. Bland drænet krabbekød, mayonnaise, avocadotern, friskklippet dild, lidt lime saft og salt og peber.
  5. Skær brødene op som til en hotdog, og læg 4-5 asparges i hvert. Herover krabbesalaten.
  6. Pynt med frisk dild og evt. en limebåd.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering