Home TilbehørSalat og grønt Hvide asparges

Hvide asparges

Hvide asparges

Jeg var for nyligt en tur i Hamburg. Det var totalt asparges sæson dernede, så nærmest samtlige restauranter reklamerede med specielle asparges menuer. Det var helt fantastisk! En af de sidset dage jeg var i byen fik jeg de suverænt største hvide asparges jeg nogensinde har set. Jeg tror de må have målt 2,3 – 3 cm i diameter, og jeg har aldrig smagt noget så skønt!

De blev serveret kogt, med nye kartofler, hollandaise sauce og kold ferskrøget laks, så det vil jeg også gøre med mine hvide asparges i aften. Disse er dog en hel del mindre 😉  Her kommer tips til hvordan du tilbereder (koger) de hvide skønheder.

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Hvide asparges - kogning

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 13 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 bundt hvide asparges

Sådan gør du

  1. Skræl aspargesene med en kartoffelskræller. Pas på aspargeshovedet, og hvis de ikke er så tykke knækker de ret let (de er langt mere sprøde end de grønne asparges), så hold dem med lidt forsigtighed.
  2. Bræk enden af når du har skrællet den. Den vil automatisk knække det rigtige sted (en cm eller to fra bunden).
  3. Bring letsaltet vand i kog, og kog aspargesene ca. 6-8 minutter, afhængig af tykkelsen.

 

 

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering