Home DrinksCocktails Hyldeblomst mimosa

Hyldeblomst mimosa

Hyldeblomst mimosa

Vi er vist mange der har lavet hyldeblomstsaft de sidste par uger (ellers kan det nås endnu!), og det smager så skønt både som hjemmegjort saftevand, men også som ingrediens i mange andre ting. Her kommer opskriften på en lækker boblende hyldeblomst mimosa. Alene navnet summer af sommer!

En mimosa drikkes traditionelt i forbindelse med brunch, og indeholder normalt en friskpresset frugtjuice som f.eks. appelsin eller grape. Så ok, mit alternativ er nok ikke en helt ægte mimosa, men godt smager den altså! Den kan laves med alle former for boblende vin (Cava, spumante, brut champagne). Jeg vil anbefale en der ikke er sød, da hyldeblomstsaften vil bringe sødme nok i sig selv til mimosaen. Man kan også sagtens lave en lækker alkoholfri variant; så blander du bare med almindelig danskvand i stedet for.

Også et fint alternativ til en sommer velkomstdrink.

Andre skønne opskrifter med hyldeblomst:
Hyldeblomst pandekager
Hyldeblomst saft

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Hyldeblomst mimosa

Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 2 dl. iskold boblende vin f.eks. cava, spumante, brut champagne...
  • 2 dl. iskold hyldeblomstsaft*
  • * koncentrationsgraden i saften skal være så du normalt vil blande halv-halv med vand hvis du skulle lave saftevand

Sådan gør du

  1. Hæld først hyldeblomstsaften i høje champagneglas.
  2. Tilsæt vin.
  3. Server!

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering