Home Drinks Varm kakao 1-2-4

Varm kakao 1-2-4

Varm kakao

Da jeg var barn var jeg faktisk ikke særlig vild med varm kakao. Jeg tror det var fordi min mor lavede den relativt stærk og ikke så sød. Min svigermor introducerede mig for en super enkel opskrift på varm kakao – som jo rent faktisk smagte fantastisk! Så det er blevet den opskrift vi altid bruger her i huset.

Opskriften er virkelig nem at huske – for det er simpelthen 1-2-4. Som i – en liter mælk + 2 spsk kakao + 4 spsk sukker. Så bliver det ikke meget nemmere! Man kan tilsætte lidt mørk chokolade hvis den skal være rundere og mere smagfuld, men jeg synes faktisk ikke det er nødvendigt! Serveres også evt. med flødeskum eller skumfiduser 🙂

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Varm kakao

Varm kakao

Varm kakao 1-2-4

Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 pers
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 l. mælk jeg bruger skummet
  • 2 spsk kakao
  • 4 spsk sukker

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser i en gryde, og varm op.
  2. Kakaoen er færdig når farven er jævn, og den er varm.

 

 

Du vil måske også kunne lide

1 comment

After Eight Kakao - uden tilsat sukker - Maria Silje 7. november 2017 at 15:27

[…] Varm kakao fra Hverdagsro […]

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering