Home HovedretterBurgere, pitabrød og wraps Hawaii tacos med rejer og ananas fyld

Hawaii tacos med rejer og ananas fyld

Hawaii tacos med rejer og ananas fyld

Med en travl hverdag er jeg virkelig stor fan af hverdagsretter der er nemt og hurtigt lavet, og som samtidig lige er liiiiiidt mere spændende end spaghetti med kødsovs. Ikke at der er noget i vejen med spaghetti med kødsovs, men engang imellem er det bare lækket at sætte noget på bordet der er lige lidt anderledes end det sædvanlige.

Hawaii tacos med rejer og ananas fyld er et rigtig godt bud på en super lækker og hurtig hverdagsret, hvor man føler at man får noget nyt. Kombinationen af de lidt søde rejer og den søde ananas med den mere spicy dressing og marinade fungerer super godt. Jeg er selv vild med den der blanding af sødt og stærkt, og er også altid den første til at række ud efter den søde chili sauce til asiatiske retter 🙂 Denne ret er lidt i samme boldgade.

Rigtig god fornøjelse!

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hawaii tacos med rejer og ananas fyld

Køkken Amerikansk
Forb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 300 g rejer (fra frost)

Marinade til rejerne:

  • 2 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg (presset)
  • 2 tsk chili pulver
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk chili sauce (f.eks. Flying Goose Shiracha)
  • salt, peber

Ananas blanding:

  • 1 frisk ananas (skåret i små tern)
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 tsk grøn tabasco sauce
  • salt, peber

Dressing:

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 lime (saften heraf)
  • 2 spsk grøn tabasco sauce
  • 2 tsk akacie honning
  • 1 tsk balsamico
  • salt, peber

Desuden:

  • 1 dåse majs
  • 2 avocado
  • 1 agurk
  • 1 iceberg salathoved
  • 8 mexikanske pandekager

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden, og bland de optøede rejer heri. Lad dem gerne trække et stykke tid.

  2. Skær ananassen i små tern og bland med hakket løg, olivenolie, salt og peber.

  3. Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og spred rejerne ud på den ene halvdel, og ananasblandingen på den anden. Varm ovnen op til 210 grader (ingen varmluft) og sæt pladen ind i 15 minutter. Herefter ca. 5 minutter på grill til ananassen får lidt farvet kant.

  4. Bland alle ingredienserne til dressingen, og lad den trække til der skal serveres.

  5. Tørsteg majsene på en pande ved høj varme til de begynder at tage farve. Drys med groft salt. Fyld dem i en skål.

  6. Snit salat, skær agurken i små tern (fjern gerne kernerne inden) og skær avocadoerne i små tern. Sæt på bordet i separate skåle.

  7. Varm pandekagerne i mikroovnen, og servér når det hele er klar.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment