Bland alle ingredienserne til marinaden, og bland de optøede rejer heri. Lad dem gerne trække et stykke tid.
Skær ananassen i små tern og bland med hakket løg, olivenolie, salt og peber.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og spred rejerne ud på den ene halvdel, og ananasblandingen på den anden. Varm ovnen op til 210 grader (ingen varmluft) og sæt pladen ind i 15 minutter. Herefter ca. 5 minutter på grill til ananassen får lidt farvet kant.
Bland alle ingredienserne til dressingen, og lad den trække til der skal serveres.
Tørsteg majsene på en pande ved høj varme til de begynder at tage farve. Drys med groft salt. Fyld dem i en skål.
Snit salat, skær agurken i små tern (fjern gerne kernerne inden) og skær avocadoerne i små tern. Sæt på bordet i separate skåle.
Varm pandekagerne i mikroovnen, og servér når det hele er klar.