Home KageopskrifterCupcakes og muffins Dannebrogsmuffins – Huttilihuuuuuuut!

Dannebrogsmuffins – Huttilihuuuuuuut!

Dannebrogsmuffins

OK, så er det altså i dag at Danmark skal spille vores anden VM landskamp. Det er ikke fordi jeg går så vildt meget op i fodbold (jeg er så hende i selskabet der for 10. gang må spørge hvad det lige er frispark egentlige er). Man altså, når de danske drenge spiller landskamp, så hepper jeg gerne. Og fejrer det gerne med lidt nationalinspireret mad!

Denne gang fejrer vi så landskamp med en omgang lækre Dannebrogsmuffins – eller banan muffins i national forklædning 🙂 Bananerne giver en dejlig svampet konsistens, som også gør at de holder sig friske ret så længe, og er fine at fryse (frys dem inden der kommes glasur på).

God fornøjelse og hep hep til Danmark!

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Dannebrogsmuffins

Bagetid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 12 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1,75 dl mælk
  • 60 g blødt smør eller margarine
  • 2 modne bananer
  • 280 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 185 g sukker
  • 1 dl hakket mørk chokolade

Glasur:

  • flormelis
  • evt. pastafarve

Sådan gør du

  1. Mos bananerne med en gaffel. Pisk æg, mælk, smør og bananmos sammen.

  2. Tilsæt resten af ingredienserne og saml dejen til en ensartet masse.

  3. Fyld dejen i muffinforme (papirforme der placeres i en metal muffinform).

  4. Bages ved 180 grader i 25-30 minutter.

  5. Når kagerne er blevet kolde kan de pyntes med glasur.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering