Home TilbehørDip, pesto, dressing o.lign. Remoulade dip
Remoulade dip

Jeg er altid på jagt efter nye opskrifter på lækre dips og kolde saucer. Det er SÅ meget lækrere at kunne diske op med en hjemmerørt dip til f.eks. grillmaden, kyllingen eller andet, end at hive en færdigkøbt dip frem fra skabet. Og tit tager det faktisk forbavsende lidt tid at røre en hjemmelavet én sammen, og som oftest er det ingredienser man faktisk allerede har stående på hylden. Det gælder også for denne lækre remoulade dip. Navnet er måske lidt misvisende, for jeg synes faktisk den minder ret meget i smag om en god tartarsauce, men den har den gule remoulade farve.

Vi fik den denne gang til stegt kylling og et rustikt landbrød, og det smagte forrygende.

LÆS OGSÅ: Opskrift på klassisk tartarsauce

Remoulade dip

Antal 4 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 2 dl let mayonnaise
  • 2 spsk kapers
  • 1 lille gulerod
  • 3 syltede agurker
  • 0,5 løg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk mild sennep (jeg brugte tysk senf)
  • 1 tsk madraskarry
  • salt, peber

Sådan gør du

  1. Skræl guleroden og skær den i grove skiver. Kog dem i 5 minutter, og lad dem køle helt af.

  2. Hak gulerod, kapers, syltede agurker og løg, og blend det derefter groft.

  3. Bland det sammen med mayonnaise, sennep og karry.

  4. Smag til med citronsaft, salt og peber.

  5. Lad det gerne trække i køleskabet en times tid inden servering.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment