Home TilbehørDip, pesto, dressing o.lign. Mushy Peas
Mushy peas

For rigtig mange år siden kørte jeg rundt i det nordlige England, sammen med én af firmaets sælgere. Til frokost syntes Paul, som han hed, at jeg skulle prøve de originale Fish & Chips. Damen på fish & chips stedet spørger mig med bred nordengelsk dialekt om jeg vil have “mushy peas” til? Hvad snakker du lige om????  Jeg lignede helt sikkert et kæmpe spørgsmålstegn, og jeg spurgte så hvad mushy peas lige var. Og hele restauranten knækker nærmest sammen af grin, for hvem kender da ikke mushy peas?? OK, det gjorde jeg så ikke lige. Det gør jeg så nu!

Mushy Peas er traditionelt tilbehør til Fisn & Chips. Det er dybest set bare en mos lavet af kogte grønne ærter, der er “cremet op” og smagt til. Så enkelt er det! Det smager dejligt til fisk, og vil også være et fint lille tilbehør til f.eks. sommerens grillretter. Mushy peas serveres varmt.

Min version af Mushy Peas er i den kalorielette ende af skalaen. Normalt laves det med fløde, men fløden er her erstattet af græsk yoghurt 2%.

Opskrift på Fish & Chips

♡  Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Mushy Peas

Traditionelt tilbehør til Fish & Chips

Køkken Engelsk
Forb. tid 5 minutter
Antal 2 dl
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 300 g frosne ærter
  • 3 spsk græsk yoghurt 2%
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk citronsaft
  • godt med salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Kog ærterne i 3-4 minutter. Hæld vandet fra.

  2. Blend ærterne, og rør de øvrige ingredienser i.

  3. Serveres varmt / lunt.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering