Home Desserter Vandmelon is

Vandmelon is

Vandmelon is

Jeg ville egentlig gerne have gemt det her indlæg med vandmelon is til en rigtig dejlig sommerdag, hvor solen bare bager ned fra en skyfri himmel, fuglene synger, og alt er godt. Men så kiggede jeg på vejrudsigten….. Og så længe kan jeg altså ikke vente med at dele den her skønne ispind med jer!

Det er SÅ let at lave. Faktisk var det min 10 årige søn der lavede dem på billedet 🙂

Skær en vandmelon ud i mindre trekanter, lav et lille hul i den grønne skal hvor du stikker en ispind ind. Pensl den yderste spids med smeltet chokolade, drys med krymmel, og læg dem i fryseren (på et stykke bagepapir lagt i et fad). Lettere bliver det faktisk ikke! Tag dem evt. ud af fryseren 10 minutter før de skal spises, med mindre du bedre kan lide dem helt dybfrosne.

Det er en relativ sund dessert, men man kan selvfølgelig sagtens lave den endnu sundere hvis man udelader chokolade og krymmel. Det vil stadig virke helt fint!

Ungerne her i huset var meget begejstrede, og succesen kan godt gentages. Men vi venter lige på den der dejlige sommerdag!

Du vil sikkert også kunne lide:
Vandmelon slushie

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment