Home Ro i hverdagen Om ro i hverdagen: Curlycamper.dk

Om ro i hverdagen: Curlycamper.dk

Gæsteblogger Maria Rømer, Curlycamper

 

Lige om lidt banker det nye år på døren. 2018. Jeg har i den anledning inviteret en række skønne danske bloggere til at give deres bud på hvad begrebet hverdagsro – eller ro i hverdagen – betyder for dem, og hvordan de vil forsøge at få mere af det i det nye år. Det er der kommet en række spændende indslag ud af, hvoraf det andet kommer her (du kan læse de tidligere indlæg her).

Det kommer fra Maria Rømer, fra bloggen CurlyCamper.dk.

 

Præsentation af Maria og hendes blog

Jeg hedder Maria og har bloggen CurlyCamper hvor jeg bl.a. deler ud af mine erfaringer med  friluftslivet, giver tips til, hvordan du kan komme mere ud i naturen og hvad du kan lave derude. Jeg arbejder som ergoterapeut og er derudover uddannet friluftsvejleder. Jeg elsker at være ude i naturen, hvad end det er de store- eller mikroeventyrene.

Hvilke 3 ord forbinder du med begrebet hverdagsro?

Overskud. Ro i hverdagen giver mig overskud. Når der er ro på hjemmefronten og på jobbet, har jeg klart mere overskud. At hvile i sig selv. Når jeg ikke har for mange ting at se til, hverdagen går sin gang og indeholder aktiviteter jeg nyder, så hviler jeg i mig selv. Prioriteter. Det er vigtigt at prioritere. Det er uanset, om det er job, familie eller fritid. Det er vigtigt at få prioriteret, hvad der er vigtigt for dig. Hvad der giver dig ro. For det er dét, der giver dig overskud, glæde og får dig til at hvile i dig selv i hverdagen.

Hvad betyder hverdagsro i din hverdag?

I min hverdag er det vigtigt at finde ro. Have et pusterum, hvor jeg kan trække vejret helt ned i maven. Når der er hverdagsro, så kører dagligdagen meget bedre, lunten er længere og det bliver lettere at sige ”pyt”.

Hvor / ved hvilke aktiviteter finder du roen i din hverdag?

Lige som min blog omhandler, så er det naturen og aktiviteter i naturen, der giver mig ro i hverdagen. Det er i naturen, jeg lader batterierne op, kommer ned i gear og clearer hovedet – det er skønt!

Hvilke forsætter har du for 2018 til at opnå mere hverdagsro?

Jeg vil meget gerne have nogle flere overnatninger udendørs. Gerne en gang om måneden og få det fantastiske energiboost det er at vågne op i det fri. Der er mange måder at få naturen ind i hverdagen på og ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, kan du få min gratis e-guide ”Sådan får du mere natur ind i hverdagen” med en masse tips.

Jeg håber, du har lyst til at følge min blog curlycamper.dk og få en inspiration til udelivet. Du kan også følge mig på facebook og instagram.  Hvis du vil have inspiration til mikroeventyr, som er de små eventyr i hverdagen, der ikke kræver planlægning eller særligt udstyr, kan du følge facebookgruppen Denmark Microadventure.

De bedste hilsner Maria

Du vil måske også kunne lide

1 comment

Maria - CurlyCamper 4. december 2017 at 15:25

Tak for jeg måtte gæstebloggen hos dig, Tina 🙂 Godt koncept med hverdagsro som tema.

Reply

Leave a Comment