Home Drinks Pumpkin Spice Latte

Pumpkin Spice Latte

Pumpkin spice latte

Halloween nærmer sig, så det må da fejres med en lækker hjemmelavet Pumpkin Spice Latte. En dejlig kaffesag du finder på menukortet på mange caféer lige nu, og som er en rigtig skøn og krydret “varm kakao for kaffe elskere”.

Det kræver en anelse forberedelse at lave, da du først lige skal have lavet noget græskarmos* (hvis du ikke har købt det på dåse) og en omgang Halloween Pumpkin Spice (se opskrift her) – men når det først er gjort, så får du altså den skønneste varme efterårsdrik ud af det. Starbucks – kom an!

Opskrifter på andre lækre varme drikke:
Mulled Wine
Irish Coffee
Æblegløgg

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Pumpkin Spice Latte

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 2 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 5 dl. mælk
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk græskarmos
  • 2 tsk Halloween Pumpkin Spice
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1,5 dl expresso / stærk kaffe
  • Flødeskum til pynt

Sådan gør du

  1. I en lille gryde fylder du mælk, sukker, græskarmos og krydderier, og varmer op over middel varme. Lad det simre i et par minutter.
  2. Sigt blandingen (for at få græskarret siet fra). Hæld blandingen tilbage i gryden og varm op igen. Tilsæt kaffe og pisk indtil det skummer lidt (et minuts tid).
  3. Serveres med flødeskum på toppen og et drys krydderiblanding.

*) Græskarmos laves let ved at købe f.eks. et hokkaido græskar eller butternut squash. Halvér græskarret og tøm det for kerner og trævler. Læg de 2 halvdele på en bageplade m. bagepapir, skæresiden nedad. Bag dem i ovnen ved 170 grader i 1 – 1,5 timer til de er lette at stikke en gaffel i. Lad dem køle af på pladen (på en rist), og når de er kolde nok til at du kan røre ved dem, udhuler du dem med en ske. Det er super nemt! Gem mosen i køleskabet til den skal bruges, eller frys det ned. Den kan holde sig i køleskab nogle dage.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering