Home Drinks Dalgona Kaffe

Dalgona Kaffe

Dalgona Kaffe

Indrømmet. Det er ikke så tit at jeg hopper med på de sidste nye bølger. Hverken indenfor madlavning. Beklædning. Boligindretning. Eller ret meget andet faktisk… Jeg er sjældent en First Mover. Men…. lige nu bruser internettet jo over af lovprisninger af den her specielle kaffe drik, der er en ret ny opfindelse fra intet mindre end Sydkorea. Og da jeg jo er inkarneret kaffedrikker, blev jeg jo nødt til også at prøve. Og ja – den er godt nok god! Så for en gang skyld bevæger Hverdagsro sig ind på området af trendy opskrifter, og bringer i dag opskriften på den skønne Dalgona kaffe.

Dalgona kaffe er en slags omvendt kold cappucino, hvor du her har mælken i bunden og hælder kaffeskummet over. Kaffeskummet laver du med instant kaffe pulver, som har den specielle egenskab (pga. den måde det er blevet frysetørret på) at du kan få det til at skumme.

Tip: Drikken kan laves både i en varm version (hvor du opvarmer mælken først) og i den kolde variant som du her får opskriften på.

Det er virkelig nemt at lave, så alle kan være med.

God fornøjelse med din egen Dalgona kaffe!

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Dalgona Kaffe

Skøn iskold kaffedrik fra Sydkorea

Antal 2 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 2 spsk frysetørret kaffepulver (instant)
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk kogende vand
  • 1 håndfuld isterninger
  • 4 dl kold mælk

Sådan gør du

  1. Fyld instant kaffepulver, sukker og kogende vand i en lille røreskål, og pisk det sammen med en håndmixer indtil det er lysebrunt, "fluffy" og kan forme små toppe (nærmest som stiftpiskede æggehvider når du laver marengs).

  2. Fyld 2 glas med isterninger og hæld kold mælk over.

  3. Fordel forsigtigt kaffeskummet over de 2 glas og server med det samme.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering