Home Desserter Fruit Explosion

Fruit Explosion

Fruit explosion

En af de hyggeligste – og nemmeste – desserter jeg kan komme i tanke om er en “Fruit Explosion”. Det er dybest set bare et stort fad, der fyldes med alt hvad du har lyst til af udskårne frugter. Finessen er at det anrettes på et fad der kan nås af alle rundt om bordet. Hver person får så en gaffel, og alle spiser sammen direkte af fadet. Det lyder måske lidt primitivt, men det er virkelig vildt hyggeligt.

Man kan selvfølgelig peppe desserten op med f.eks. vanilleis, chokoladesauce eller råcreme, eller pynte med mynte eller citronmelisse hvis man har det, men jeg synes egentlig at det fungerer super fint uden noget til. Nedenfor har du en liste over de frugter og bær vi havde i vores fruit explosion denne gang.

Opskrift på lækker gammendags råcreme

 ♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

 

Fruit Explosion

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • Vandmelon
  • Ananas
  • Hindbær
  • Blåbær
  • Karambolefrugt

Sådan gør du

  1. Alle frugter snittes i "mundrette" stykker, og lægges på et aflangt fad.

 

 

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering