Home DrinksCocktails Rabarber Daiquiri

Rabarber Daiquiri

Rabarber daiquiri

Det er ikke så tit vi eksperimenterer med cocktails herhjemme, men vi gjorde en undtagelse i går hvor det var så varmt og forsøgte os med en fusion mellem Danmark og Cuba – nemlig en daiquiri tilsat rabarbersirup. Det blev en rigtig skøn  cocktail på en varm sommerdag!

Hvis du vil prøve den skal du huske i god tid at lave din rabarbersirup, da den skal køle helt ned inden du kan bruge den. Jeg valgte ikke at knuse isen totalt; tror egentlig den ville blive endnu bedre hvis isen havde været mere knust. Men prøv dig frem 🙂 Opskriften rækker til 2 personer.

Andre lækre opskrifter med rabarber:
Ymerfromage med rabarber granita
Rabarbergrød
Rabarbersorbet

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Rabarber daiquiri

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 drinks
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • Rabarbersirup:
 • 5 stænger rabarber så røde som muligt
 • 1,2 dl. vand
 • 1 dl. sukker
 • Cocktail:
 • 6 cl hvid rom
 • 1,5 cl lime juice
 • 3-4 cl rabarbersirup ovenfor
 • knust is

Sådan gør du

 1. Start med at lave rabarbersiruppen. Skær rabarber i 1 cm tykke skiver, put dem i en gryde med vandet, og kog det til rabarberne er kogt ud. Si massen gennem en sigte, og hæld den klare væske i en ren gryde. Tilsæt sukker, og kog ind til der er ca 4 cl tilbage og det er blevet lidt tykt. Sæt på køl. Det skal være iskoldt før det bruges.
 2. Knus isterningerne. Mix alle ingredienser, og hæld på glas. Pynt evt med myntekviste el.lign.

 

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering