Home Desserter Eton Mess
Eton Mess

Har du en hyggelig havefest på programmet, hvor desserten skal smage stjerne godt, men samtidig være hurtig at lave – OG hyggelig for alle at lange til?  Så er desserten Eton Mess et helt perfekt bud. Den består dybest set bare af lækre friske bær, blandet med en creme af flødeskum og knuste marengs.

Indrømmet – den ser faktisk ikke ud af noget særligt! Man kan sagtens style den lidt smukkere ved at anrette den i portionsglas, men jeg synes altså der er noget rigtig hyggeligt ved at kunne sætte en stor skål midt på bordet, som alle så bare tager fra. Det bliver bare lige sådan lidt mindre formelt i min verden. Eton Mess er ekstremt nemt at lave, så desserten egner sig virkelig godt til de hurtige og spontane “kom sammen arrangementer” som sommeren heldigvis tit byder på.

Vores familie er vild med desserten – jeg er sikker på at den også vil blive et hit hjemme hos dig!

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Eton Mess

Samlet tid 10 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 bakke jordbær
  • 1 bakke blåbær
  • 100 g hvide marengs (helt almindelige kyskager fra supermarkedet)
  • 0,25 liter piskefløde
  • Lidt revet mørk chokolade til pynt

Sådan gør du

  1. Skær jordbærrene i skiver. De er bedst hvis de har stuetemperatur.

  2. Knus marengsene. Det gøres lettest ved at fylde dem i en frysepose, binde for posen, og knuse dem mod køkkenbordet.

  3. Pisk fløden til flødeskum (blødt og ikke for stift), og vend de knuste marengs i.

  4. Vend de skivede jordbær og de fleste blåbær i.

  5. Fyld desserten over i din serveringsskål, og pynt med de sidste blåbær og revet mørk chokolade. Servér straks.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment