Home TilbehørDip, pesto, dressing o.lign. Hvidløgs croutons
Hvidløgs croutons

Der er ikke noget så lækkert som hjemmelavede hvidløgs croutons til supper eller drysset på alverdens salater. Et godt tip: Hvis du har rester af lyst brød liggende der er blevet lidt tørt, så skær det op i små terninger, og frys dem ned. Når du så skal bruge croutons i en ret, er det let at tage en pose op af fryseren, og lave de enormt hurtigt-lavede små tingester 🙂  De smager bedst når de er nylavede (og afkølede), men kan sagtens laves en dag i forvejen hvis de opbevares i en tætsluttende beholder.

Brug f.eks. dine croutons i lækre hjemmelavede supper:
Tomatsuppe
Græskarsuppe

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

 

Hvidløgs croutons

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 17 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • Lyst brød - mængden afhænger af hvor mange croutons du vil lave
  • Olivenolie
  • Hvidløgssalt

Sådan gør du

  1. Skær brødet i små tern (1-2 cm på hver led)
  2. Læg bagepapir på en bageplade, og læg brødterningerne herpå i et enkelt lag.
  3. Stænk godt med olivenolie over (så alle croutons får noget) og drys med hvidløgssalt.
  4. Bages i ovnen v. 200 grader i ca 12-13 min. til de har fået kulør.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment