Home Desserter Passionsfrugt is

Passionsfrugt is

Passionsfrugt is

Det er ikke så tit vi spiser is hjemme hos os – faktisk sker det alt for sjældent. Og det til trods for, at køkkenet faktisk er udstyret med en ismaskine med kompressor og det hele! Men det sker at den kommer frem af gemmerne, og sidste gang det skete var i forbindelse med nytårsaften. Der stod dessertmenuen nemlig på hjemmelavet passionsfrugt is. Vi tilføjede lige denne gang et lille lag almindelig vaniljeis på toppen (derfor ses der 2 lag på billedet).

Passionsfrugt is

Passionsfrugt is er super nemt at lave, og smager helt fantastisk. Det skønne med hjemmelavet is er jo, at man selv suverænt kan bestemme smagen på isen. Vil man (her) have Grand Marnier i tilsættes det – og er der evt. børn i selskabet, ja så kan det bare udelades. Eller erstattes af f.eks. appelsinsaft.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ:  Opskrift på lemoncurd is

Passionsfrugt is

Antal 3 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • 5 passionsfrugter
 • 2 æggeblommer
 • 3 spsk sukker
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2,5 dl piskefløde
 • 1 spsk Grand Marnier (kan udelades)

Sådan gør du

 1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljepulver lyst.

 2. Flæk passionsfrugterne og skrab fyldet ud - kerner og det hele skal bruges.

 3. Pisk fløden til skum, og vend æggeblandingen, passionsfrugt og Grand Marnier heri.

 4. Kør blandingen på ismaskine indtil den har fået den rette konsistens. Fyld i portionsglas (der kan gå i fryseren) og frys indtil servering. Tip: Har du ikke en ismaskine kan isen også sagtens bare fryses ind. Så skal du bare røre i den med jævne mellemrum over en ca. 4 timers periode.

 5. Pynt med f.eks. flødeskum og frisk frugt / friske bær.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering