Home KageopskrifterCookies og småkager Halloween kager
Halloween kager

Efterårsferien er i fuld gang, og hjemme hos os hygger vi løs med hjemlige sysler – bl.a. masser af hyggelig bagning. Og med halloween lige rundt om hjørnet, hvad er så mere nærliggende end at kaste sig over en gang lækre Halloween kager? De smager dejligt, og bages af en standard småkagedej, der også egner sig fortrinligt til figurkagerne vi bager til jul. Men en ting er selve kagen – noget helt andet er pynten! Vi ELSKER den der skønne kagepynt, hvor fantasien kan få frit løb, og hele familien sidder bænket rundt om bordet, travlt opslugte af at lave de mest fantastiske kager. Den fik i år fuld skrue med halloween pyntningen, og vi fik testet kageudstikkerne der faktisk havde ligget og ventet i skabet et par år 🙂

Vi fyldte kardemomme og ingefær i kagedejen denne gang. Den ville også smage skønt med lidt revet limeskal i, og evt en glasur rørt med limesaft.

Antallet af kager du får ud af portionen vil afhænge af størrelsen på dine udstikkere. Vi fik ca. 30 kager ud af det.

LÆS OGSÅ:
Opskrift på græskarboller – skønne halloween boller bagt med Hokkaido græskar

 

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Halloween Kager

- skønne dekorerede figurkager

Keyword halloween
Antal 30 stk

Ingredienser

 • 200 g blødt smør eller margarine
 • 200 g sukker
 • 1 æg
 • 375 g hvedemel
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 tsk kardemomme
 • 0,5 tsk stødt tørret ingefær
 • 0,5 tsk fint salt

Glasur:

 • 250 g flormelis
 • vand
 • pastafarve (vi brugte orange + grøn + sort)
 • kagepynt som f.eks. sukkerøjne

Sådan gør du

 1. Pisk den bløde smør sammen med sukkeret.

 2. Tilsæt ægget.

 3. Pisk alle de tørre ingredienser i til du får en grynet masse. Den samler du nu til en fin sammenhængende dej med hænderne. Fyld dejen i en frostpose, og læg den i køleskabet i min. 1 time - gerne længere.

 4. Rul den kolde dej ud til ca. 3-4 mm tykkelse på et meldrysset bord, og udstik kagerne i sjove faconer. Dejen vil ikke flydeud under bagning, så der behøves ikke være særlig stor afstand mellem kagerne på bagepladen.

 5. Bages ved 175 grader (ingen varmluft) i ca. 10 minutter til de er blevet lysebrune i kanten.

 6. Lad kagerne blive helt kolde før de dekoreres med glasur. Tip: brug engangssprøjteposer til glasuren - så går det let med at lave fine mønstre etc. Vil du gerne have en ekstra fast glasur kan du røre den op med æggehvide i stedet for vand.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering