Home KageopskrifterCookies og småkager Halloween Spider Cookies

Halloween Spider Cookies

Halloween Spider Cookies

Hvis bare alle edderkopper var så søde og lækre som disse Halloween Spider Cookies, så ville det ikke være nogen sag at bo på landet 🙂 Hvis du – ligesom jeg – er vild med at lave kager, hvor ungerne kan hives med i køkkenet og hygge med kagepyntning, så er de her cookies lige noget for dig. Jeg bagte kagerne i forvejen, og sprang over hvor gærdet var lavest denne gang og købte færdig brun og hvid glasur på tube, som er super nemme også for børn at pynte med. Og så var det ellers bare at give los, og hygge med pyntningen.

Der blev ca. 20 stk kager ud af denne portion – plus en god portion fraskårne rester, der sjovt nok ikke fik lov til at stå på køkkenbordet særlig længe inden de pludselig alle var væk!

Jeg bagte vores Halloween Spider Cookies med hvid chokolade, men man kan også sagtens tilsætte dejen mørk eller lys chokolade, hvis man bedre kan lide det.

Det skal for god ordens skyld nævnes, at indlægget og opskriften ikke på nogen måde er sponsoreret eller reklame.

LÆS OGSÅ: Opskrift på sjove figurkager til Halloween

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Halloween Spider Cookies

Keyword halloween
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • 2 dl sukker
  • 2 dl farin
  • 2 æg
  • 50 g hvid chokolade (hakket)
  • 3 dl grov-valsede havregryn
  • 4 dl hvedemel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 0,5 tsk natron
  • 0,5 tsk fint salt

Ben:

  • mørkebrun glasur eller smeltet mørk chokolade

Øjne:

  • hvid glasur
  • mørkebrun glasur eller smeltet mørk chokolade

Krop:

  • 15-20 stk Toffifee (eller lignende chokolade med facon som en halvkugle)

Sådan gør du

Kagerne:

  1. Pisk det bløde smør med sukker og farin. Tilsæt æggene et ad gangen.

  2. Blend den ene dl havregryn til fint pulver, og tilsæt alle de tørre ingredienser (incl. de blendede havregryn). Dejen vil være temmelig klistret.

  3. Form kugler ud af dejen - hver kugle skal veje ca 42-43g. Sæt dem på en bageplade med bagepapir - de må endelig ikke stå for tæt da de flyder meget.

  4. Bages ved 190 grader (ingen varmluft) i ca. 8-10 minutter til de har fået farve i kanten.

  5. Lad kagerne afkøle på en bagerist, og inden de er helt kolde udstikkes nu runde små cookie. Brug en udstiller med en diameter på ca. 4-4,5 cm (Tip: kagerne skal have en diameter der er ca. 2 cm større end diameteren på chokoladen du bruger). Der kan blive 2 stk ud af hver bagt kage.

  6. Lad de udstukne runde cookies køle helt af inden de pyntes. Alle de fraskårne rester kan du f.eks. bruge i en crumble - eller lade dem stå på køkkenbordet til familien 🙂

Pyntning:

  1. Lav først ben med mørk glasur eller smeltet mørk chokolade. I midten laves en større klat, hvorpå du "limer" en Toffifee fast.

  2. Lav ønje på Toffifee'n med hvid glasur og en mørk klat.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment