Home DrinksCocktails Mojito med blodappelsin

Mojito med blodappelsin

Blodappelsiner

Jeg har et kæmpe crush på blodappelsiner. Virkelig!  De er så fantastiske med deres kæmpe variation i farve, en helt fantastisk farve når de presses, og ikke mindst deres skønne sødme. I Italien er juice lavet på blodappelsiner til at købe alle vegne og det smager så forrygende. Det er desværre sjældent jeg er stødt på det herhjemme, så jeg glæder mig for vildt til vi tager til Italien igen til sommer og kan nyde det hver morgen.

Mojito med blodappelsin

Jeg var forleden heldig at finde blodappelsiner hos min dejlige lokale grønsagspusher, og de er i dag blevet til den skønneste Mojito med blodappelsin – en rigtig skøn cocktail til at starte weekenden og påskeugen med!

Mojito med blodappelsin

Mojito med blodappelsin

Forb. tid 5 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 4 blodappelsiner
  • 6 cl rom (gerne lys)
  • 2 cl sukkersirup* (hvis appelsinerne ikke er søde nok)
  • frisk mynte (eller citronmelisse hvis du ikke lige har mynte)
  • isterninger
  • danskvand

Sådan gør du

  1. *) Start evt. med at koge en sukkersirup (1 dl vand + 1 dl sukker) - når sukkeret er opløst sættes siruppen i køleskab til det skal bruges. Det skal være iskoldt før du bruger det til cocktails.

  2. Pres appelsinerne. Mix med rom, evt. sukkersirup og isterninger i en shaker til det er godt blandet.

    Blodappelsiner
  3. Fyld knust is og evt lidt mynteblade i 2 glas.

  4. Hæld din cocktail i glassene gennem en si og top op med lidt danskvand. Pynt med frisk mynte, evt. en skive blodappelsin, og servér straks.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment