Home TilbehørSalat og grønt Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg

På vores grillbuffet i går serverede vi også Brooklyn style hotdogs, dvs. grillede pølser i pølsebrød med ketchup, amerikansk sennep og syltede rødløg. De smager super skønt, og er et godt alternativ til den traditionelle danske hotdog, hvis menuen skal være lidt anderledes.

En del opskrifter på syltede rødløg er tilsat diverse krydderier, f.eks. hele nelliker, stjerneanis o.lign., men personligt er jeg mere til den mere enkle variant bare med peber og laurbærblade.

Servér f.eks. de syltede rødløg til grillmad – find masser af inspiration lige her!

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Syltede rødløg

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 4-5 rødløg
  • 2 dl. hvidvinseddike
  • 3 dl. æbleeddike
  • 200 g sukker evt. rørsukker
  • 1 spsk sorte peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • Evt. 2-3 nelliker og 1 stjerneanis

Sådan gør du

  1. Start med at halvere løgene, og skær dem så i (halve) tynde skiver.
  2. I en gryde blandes alle øvrige ingredienser, og lagen koges op indtil sukkeret er opløst.
  3. Tag lagen af varmen, og tilsæt løgene. Lad hele blandingen afkøle i gryden.
  4. Herefter hælder du det i en lufttæt beholder og opbevarer det i køleskabet.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment