Home KageopskrifterCookies og småkager Solbærsnitter
Solbærsnitter

Jeg har bagt de lækreste solbærsnitter i dag. De kan anbefales!

Jeg er så heldig at have en solbærbusk i haven. Den bærer ovenikøbet ret så meget. Problemet er bare, at jeg faktisk ikke er så god til at få de små sorte bomber brugt… (Er det forresten kun mig der synes de ligner de bomber man ser i historier om Bjørnebanden?)  Jeg har de sidste par år lavet marmelade, saft, og selvfølgelig brugt de friske bær på yoghurt etc, men i år går jeg altså all-in på at finde nogle alternative retter med solbær!

Første eksperiment kommer her – og det smagte altså godt, skulle jeg lige hilse at sige! Jeg bagte en gang helt klassiske hindbærsnitter (find opskriften lige her), fyldte dem med solbærmarmelade, lagde hvid glasur på og pyntede så med en håndfuld friske solbær. Den let syrlige smag af de friske bær, sammen med den søde marmelade og de skønne bunde, var et match made in heaven. Vildt godt!

Et tip til når du pynter dem: Start med at lave toppene, dvs. tag en kage, put glasur på, og læg bær på. Læg i step 2 marmelade på bundkagen, og når glasuren på topkagen er tør kan du lægge den over bunden.

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment