Home DrinksJuice (på slow juicer) Dagens juice: gulerod, ananas, broccoli, kiwi og ingefær

Dagens juice: gulerod, ananas, broccoli, kiwi og ingefær

For et stykke tid siden gjorde jeg en investering, som har gjort at vores forbrug herhjemme af grønsager og frugt et røget i vejret som en raket! NASA go home – siger det bare! Jeg købte en slow juicer. Min søster har hørt til slow juicer folket i lang tid efterhånden, og jeg må sige at jeg er virkelig også hoppet med på bølgen!

Juice in the making

Slow juiceren er simpelthen genial. Den presser effektivt hver en lille dråbe saft ud af både grønsager og frugt, og modellen jeg har kan så i tillæg også lave smoothies. Juicen bliver i de fleste tilfælde helt klar og uden bundfald, og stort set alle grønsager og frugter kan bruges.Juicen kommer ud af juicerens ene tud, og alle de tørre rester (“pulp”) kommer ud af den anden.

Som hovedregel skal man for sundhedens skyld satse på en balance af 80% grønsager + 20% frugt.

Der findes mange juicere på markedet. Jeg købte en Cook & Baker som jeg er virkelig godt tilfreds med. Det skal for god ordens skyld nævnes at indlægget her IKKE er sponsoreret eller reklame på nogen måde, og kun dækker over min egen begejstring for et godt produkt!

Dagens juice:

Juice ingredienser

Dagens juice indeholdt:

  • Gulerødder (6 stk)
  • kiwi (1 stk)
  • ananas (en kvart)
  • broccoli stilk (1 stk)
  • ingefær (ca. 2 cm)

Det blev til denne skønne og meget velsmagende energibombe:

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

 

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Du vil måske også kunne lide

2 comments

Lillian Elleby 13. april 2018 at 22:56

Skulle måske Invester i sådan en, lyder dejligt og sundt

Reply
Tina 14. april 2018 at 9:23

Hej Lillian. Jeg kan kun anbefale det på det varmeste!! Der findes flere forskellige mærker; man skal bare sørge for at købe en god kvalitet der kan holde til noget. Hjemmelavet juice er helt fantastisk 🙂 Kh Tina

Reply

Leave a Comment