Home Kogebøger Around the Southern Table

Around the Southern Table

Around the Southern table

Hvis man skal hygge med en skøn kogebog fra de amerikanske sydstater, så er Rebecca Lang’s “Around the Southern Table” en virkelig fin én af slagsen. Bogen indeholder en lang række typiske sydstatsretter, hvor ingredienserne til langt de fleste er lette at skaffe – også i Danmark. Beskrivelserne er gode og lette at følge, og billederne – som er der er rigtig mange af – er helt fantastiske i deres styling.

Og så har den noget der gør den virkelig god til hyggelæsning; hist og her er der lagt en lille tekstboks ind hvor der fortælles om forskellige møbler eller specielt porcelæn man havde i The Old South. Der er skruet fuldt op for country charmen, og det kan jeg virkelig godt lide. Comfort food – comfort reading!

Jeg har købt bogen i Florida, og den har helt klart en permanent plads i min kogebogssamling.

Hverdagsro har hyggetestet, og anbefaler:
Blue Crab Casserole
Pound Cake from Heaven
Lemon and Cheese Stuffed Squash Blossoms

5 stars

 

 

Titel: Around the Southern Table
Forfatter: Rebecca Lang
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Engelsk
Kan købes på amazon.co.uk

 

Indlægget er ikke sponsoreret og er udelukkende udtryk for min egen mening

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment