Home Kogebøger The Pioneer Woman Cooks

The Pioneer Woman Cooks

The Pioneer Woman Cooks

“The Pioneer Woman Cooks – Recipes from an accidental country girl” er en rigtig cowboy kogebog, hvor man næsten kan se Dallas intro’en for sig, forestille sig de åbne vidder, brændemærkede køer, og cowboys i de helt rigtige støvler, Stetson og ternet skjorte. Ree Drummond fortæller gennem bogen på allerskønneste vis, hvordan hun voksede op som en rigtig amerikansk city girl, forelskede sig i sin cowboy, og ændrede sit liv totalt da hun flyttede til hans ranch og blev a Pioneer Woman.

Bogen er smækfyldt med skønne amerikanske landlige retter. Der er ikke noget sofistikeret her – det er mad som cowboys skal kunne blive mætte af efter en lang arbejdsdag på ranchen.

Jeg elsker kogebøger hvor forfatteren har noget på hjertet, og knytter en historie til sine opskrifter. Og det gør Ree Drummond. Opskrifterne er desuden nemme at følge, og fyldt med nemme to-do fotos af selve processen, så thumbs up.

Den eneste grund til at den ikke kommer helt op at ringe hos mig er layoutet, som i min optik er lidt gammeldags og ikke helt den eye-candy man er vant til fra andre nyere kogebøger. Men indholdet fejler bestemt ikke noget. Jeg har købt bogen i Florida, men den fås i Europa på nettet. Den har klart en fast plads i min kogebogssamling.

Hverdagsro har hyggetestet, og anbefaler:
Egg-in-the-hole
Potato-Leek Pizza
Twice-baked Potatoes

4 stars

 

 

Titel: The Pioneer Woman Cooks – Recipes from an accidental country girl
Forfatter: Ree Drummond
Udgivelsesår: 2010 (tror nok der findes senere udgaver)
Sprog: Engelsk
Kan købes på amazon.co.uk

Indlægget er ikke sponsoreret og er udelukkende udtryk for min egen mening

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment