Home Rejser Dubai – Frokost i Mall of the Emirates

Dubai – Frokost i Mall of the Emirates

Mall of the Emirates

Jeg har gennem mange år været så heldig  at have rejst med mit arbejde rigtig mange gange og til rigtig mange lande. Og det bliver ved med at være spændende, når man skal til et sted man ikke tidligere har besøgt. Sidste år var jeg i løbet af to måneder hele tre gange i Dubai; et sted jeg ikke havde besøgt før, og som jeg faktisk aldrig havde overvejet at rejse til – heller ikke på ferie. Så jeg kom med et åbent sind, uden ret meget idé om hvad stedet ville byde på, specielt ikke med hensyn til mad.

Og det kan anbefales! Jeg har sjældent spist så godt noget andet sted som jeg gjorde i Dubai. Det er på ingen måde billigt at gå ud at spise der, men maden er lækkert tilberedt og af generel høj kvalitet.

Mall of the Emirates

Jeg spiste frokost i Mall of the Emirates et par gange. Mall of the Emirates er en af verdens største og flotteste malls, og virkelig en fornøjelse for en shopoholic som mig at besøge! Inde midt i centeret ligger der en skihopbakke (!). Og det siger egentlig meget om det lille rige land; penge er ingen hindring, og man ser ikke rigtig nogen begrænsninger. Vil man have øer, jamen så laver man dem da bare. Vil man have en skihopbakke i en ørkenstat; jamen så bygger man da bare én. Det er ret fantastisk at se.

Mall’en har masser af hyggelige spisesteder, så man kan vælge og vrage mellem forskellige køkkener. Jeg endte (temmelig ulogisk måske) med at prøve en af de mexikansk inspirerede restauranter, og jeg blev ikke skuffet. Fyldet i pandekagerne var sødt/spicy kylling, og det smagte forrygende.

En frokost som denne står i ca. 120 kr. incl. vand.

Dubai - frokost i Mall of the Emirates

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Limonade

Og når du er der, så må du ikke gå glip af deres hjemmelavede limonade. Man kan købe det mange steder dernede, og det smager helt fantastisk, og køler i varmen. Jeg sluttede min frokost af på en af de mange caféer med citronvarianten, som var skøn.

Dubai - Limonade

 

 

Jeg var i øvrigt også en tur i Dubai Mall, som efter sigende er større end Mall of the Emirates. Denne mall kan bryste sig af at have et stort akvarium midt i centeret.

Men personligt synes jeg langt bedre om Mall of the Emirates, så planlægger du kun et enkelt mall besøg på din tur til Dubai, så vil jeg anbefale denne.

www.malloftheemirates.com

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment