Børnenes favorit med lidt groft mel tilsat
Opløs gæren i det håndvarme vand, og rør yoghurt og salt i.
Rør den bløde margarine i sammen med grahamsmel.
Skær endestykkerne af pølserne, og del hver pølse i 3.
Del dejen i 2 lige store dele. Hver del udrulles til en stor cirkel. der deles i 8 trekantede udsnit.
Læg et pølsestykke på den lange ende og pensl med lidt ketchup eller sennep. Enden af pølsen må gerne stikke lidt ud. Rul dejen rundt om pølsen, så du ender med at have spidsen af dej-trekanten yderst.
Pensl hvert pølsehorn med æg, og drys med sesamfrø eller lignende.
Lad dem efterhæve på bagplade dækket med et viskestykke i cirka 30 minutter.
Bagetid hvis de skal spises med det samme:
ca. 16-18 minutter ved 200 grader til de har fået farve.
Bagetid hvis de skal fryses ned og genopvarmes:
ca. 14 minutter ved 200 grader (de skal være meget lyse).