- med kylling og sprøde grønsager
Start med at forberede grønsagerne: forårsløg hakkes fint, gulerødder skæres i helt tynde strimler, og hvidløg hakkes fint. Dette blandes i en skål.
Sæt en stor gryde vand over til kogning, så vandet er klar til at smide nudlerne i når du er klar.
Peberfrugterne skæres i tynde strimler, og fyldes i en anden skål.
Kyllingekødet skæres i tynde små strimler, og disse brunes enten i en wok eller en stor pande med høje kanter (Tip: Du kan også sagtens bruge en gryde). Krydr med lidt salt.
Tag kyllingen op og læg på en tallerken.
Hæld lidt mere olie på panden, og steg nu grønsagsblandingen med forårsløg/gulerødder/hvidløg. Efter 2-3 minutter tilsættes citronsaft, soya sauce og sambal oelek/chili. Steg videre et par minutter.
Kog nudlerne i vandet du allerede har sat til kogning. De skal kun have et par minutter.
Tilsæt peberfrugt og kylling, og steg retten færdig (2 minutter).
Si vandet fra nudlerne, og rør nudlerne i retten. Servér straks!
Servér retten med soya sauce eller sød asiatisk chili sauce til.